• Sala Karczew
  • Sala Karczew
  • Sala Karczew
  • Sala Karczew
  • Sala Karczew
  • Sala Karczew
  • Sala Karczew
 
  • Dania gorące – zestaw 1

    • Flaki wołowe na rosole
    • Krem z borowików z grzankami lub groszkiem ptysiowym
    • Domowy rosół z makaronem
    • Żurek staropolski z jajkiem i białą kiełbasą
    • Francuska zupa cebulowa z grzankami ziołowymi
    • Krem z marchwi z kolendrą i mlekiem kokosowym
    • Zupa tajska z pędami bambusa
  • Dania gorące – zestaw 2

    • Pierś z kurczaka w sosie śmietanowo szpinakowym z suszonymi pomidorami
    • Kotlet de volaille
    • Kotlet cordon bleu
    • Antrykot z kurczaka z ananasem i serem
    • Grillowane polędwiczki wieprzowe w sosie z zielonego pieprzu  
  • Dania gorące – zestaw 3

    • Grillowany filet z łososia z z chutney ananasowym
    • Szaszłyk wieprzowy
    • Schab karkowy pieczony w sosie grzybowy
    • Luzowane udko z kurczaka faszerowane pieczarkami
    • Pierś z indyka w sosie kurkowym
    • Schab ze śliwkami w sosie własnym
  • Dania gorące – zestaw 4

    • Rolada z kurczaka w sosie ziołowym
    • Schab pieczony w sosie z brandy
    • Luzowane udko z kurczaka w sosie teryaki
    • Boeuf strogonow
    • Węgierska zupa gulaszowa
  • Dania gorące – zestaw 5

    • Barszcz czerwony z krokietem
    • Żur z jajkiem
  • Dodatki do dań głównych

    • Ziemniaki z wody z koperkiem
    • Ziemniaki zapiekane z ziołami
    • Ryż z warzywami
    • Kluski śląskie
    • Kluseczki gnocchi
    • Bukiet surówek
    • Bukiet warzyw gotowanych z masełkiem
  • Przystawki – zestaw 1

    • Schab po warszawsku
    • Galantyna z kaczki w galarecie
    • Ryba po węgiersku
    • Roladka z łososia faszerowana szpinakiem
    • Befsztyk tatarski z dodatkami
    • Tymbaliki drobiowe
    • Śledź po kaszubsku, z cebulką, po japońsku
    • Półmisek mięs pieczonych i wędlin
    • Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
    • Sałatka jarzynowa
    • Sałatka hawajska
    • Sałatka caprese
    • Pikle
    • Pieczywo jasne i ciemne
  • Przystawki – zestaw 2

    • Galantyna z kurczaka w galarecie
    • Ozorki w galarecie
    • Befsztyk tatarski z dodatkami
    • Galaretki z nóżek wieprzowych
    • Ryba po węgiersku
    • Półmisek mięs pieczonych i wędlin
    • Śledź w oleju z cebulą
    • Jaja faszerowane
    • Sałatka z selerem konserwowym i szynką
    • Sałatka brokułowa
    • Sałatka grecka z oliwkami i serem feta
    • Pikle
    • Pieczywo jasne i ciemne
  • Przystawki – zestaw 3

    • Schab ze śliwką i morelą w galarecie
    • Pstrąg w galarecie
    • Polędwiczki z kurczaka z sosem czosnkowym
    • Cannelloni z łososia wędzonego z twarożkiem koperkowym
    • Ryba po meksykańsku
    • Befsztyk tatarski z dodatkami
    • Duet śledziowy
    • Półmisek mięs pieczonych i wędlin
    • Jaja faszerowane lub w majonezie
    • Sałatka gyros
    • Sałatka jarzynowa
    • Sałatka z chrupiącym chrzanem
    • Pikle
    • Pieczywo jasne i ciemne
  • Desery

    • Patera owoców całych lub owoce krojone na tacach
    • Ciasta domowe
    • Deser lodowy z owocami i bitą śmietaną
    • Słone przekąski (paluszki, orzeszki)
  • Napoje

    • napoje zimne i gorące
    • coca cola, fanta, sprite, tonic (0,2l)
    • soki (dzbanek)
    • kawa, herbata
  • Za dodatkową opłatą

    • Ryba faszerowana w całości na postumencie (pstrąg, łosoś, szczupak)
    • Półmisek ryb wędzonych
    • Deska serów
    • Szynka z nogą